Skip to main content

Kajian Kes BitFenix ​​Shinobi XL: Sesuatu yang Hilang dalam Proses

Kami telah mempunyai kes tuntutan yang sangat berat di dalam rumah dengan keperluan kajian semula sejak beberapa bulan yang lalu, dan salah satu daripada standouts telah menjadi BitFenix's Shinobi XL. Kami pada umumnya sangat gembira dengan Shinobi asal apabila kita mula-mula menelitinya. Tujuh puluh dolar untuk kandang bajet pepejal dengan gaya yang hebat adalah perjanjian pembunuh, dan kandang itu sendiri mempunyai banyak ruang untuk berkembang untuk penggemar peminat. Ternyata, Shinobi telah menjadi hit besar untuk BitFenix. Cukup besar, sebenarnya, mereka memutuskan ia perlu pergi ... lebih besar.

Kajian Kes BitFenix ​​Shinobi XL: Sesuatu yang Hilang dalam Proses
Kajian Kes BitFenix ​​Shinobi XL: Sesuatu yang Hilang dalam Proses


Dan begitu juga. BitFenix ​​melancarkan XL Shinobi awal tahun ini, tetapi ulasan untuknya agak terhad dan sedikit pun meremehkan dalam beberapa kes. Kami mempunyai peluang di sini untuk membetulkannya dan menentukan sama ada Shinobi yang lebih baru, hidup lebih lama daripada warisan kakaknya, atau jika BitFenix ​​telah kehilangan beberapa sihir dalam membesarkan reka bentuk bajet mereka.


Ia pasti lebih besar. Walaupun Shinobi adalah kes ATX standard (dan yang agak kecil pada itu), Shinobi XL adalah semua-dalam, dengan sembilan slot pengembangan dan dapat menyokong motherboard XL-ATX. Walaupun ia berkongsi banyak bahasa reka bentuk pendahulunya, skala yang lebih besar membolehkan dua peminat ditingkatkan menjadi bahagian 200mm. Saya tidak pasti lebih besar semestinya lebih baik, walaupun.


Malangnya saya tidak mempunyai statistik berat untuk BitFenix ​​Shinobi XL selain daripada "berat." Casing itu sebenarnya dalam banyak cara hanya Shinobi gergasi, dengan bingkai keluli dan kemudian selesai plastik sentuhan lembut. Apa yang agak membimbangkan ialah harga harga: pada $ 159, Shinobi XL lebih daripada dua kali lebih mahal daripada pendahulunya, menjadikannya pewaris luar biasa kepada takhta Shinobi.

Sebagai sedikit berita baik, walaupun, kes BitFenix ​​kini akhirnya boleh didapati di NewEgg. Saya sebenarnya sangat gembira melihat ini, kerana kedua-duanya menimbulkan profil BitFenix ​​dan juga membuat lebih luas apa yang saya anggap beberapa kes anggaran terbaik yang ada.

Comments

Popular posts from this blog

Kajian Samsung Galaxy S III - Variasi AT & T dan T-Mobile USA

Sebelum kita menyelidiki varian Galaxy S 3 Samsung untuk Amerika Syarikat (selepas itu SGS3), ia berbaloi untuk bercakap dengan cepat tentang berapa banyak pelancaran SGS3 di AS berbeza dari SGS2. Sejak mengumumkan SGS3 antarabangsa, ia hanya kurang dari satu setengah bulan, dan di sini kami dengan perisian dan perkakasan dan peranti yang disiapkan yang akan dipasang di rak runcit dan pengendali dalam masa seminggu. Apabila khabar angin mengenai SGS3 mula beredar, salah satu perkara yang paling bergema bagi saya ialah Samsung akan meletakkan banyak penekanan pada pelancaran Amerika Syarikat, dan secara mendadak menyempitkan jurang antara pengumuman dan ketersediaan. Apabila anda melihat kira-kira bulan dan separuh, dan bandingkan dengan pelancaran SGS2, yang bermula dengan pengumumannya di MWC dan dilancarkan di Amerika Syarikat pada bulan September dan Oktober.Mengkaji variasi SGS3 USA lebih mudah pada masa ini, kerana semua peranti pada asasnya sama, kecuali antara muka udara. Merek…

Ulasan AMD Radeon HD 7970 GHz: Berjuang Untuk Mahkota Prestasi

Tiga bulan yang lalu NVIDIA melancarkan GeForce GTX 680 mereka untuk merasakan ulasan dan cadangan kapal editor, menuntut semula mahkota mereka untuk kad video GPU tunggal terpantas dalam proses itu. Dan untuk kali pertama dalam beberapa tahun NVIDIA tidak hanya mengalahkan AMD pada prestasi mentah, tetapi mereka mencapai trifecta suci penuh persaingan kad video - prestasi permainan yang lebih tinggi, penggunaan kuasa yang lebih rendah, dan harga yang lebih rendah.Akibatnya, untuk AMD pelancaran ini menandakan kedua-dua yang paling dekat dan paling jauh mereka pernah mengalahkan NVIDIA secara terang-terangan. Di satu pihak NVIDIA mengalahkan mereka dengan lebih daripada biasa dengan mencapai trifecta suci berbanding dengan memberi tumpuan kepada prestasi. Namun, sebaliknya apabila ia datang kepada prestasi mentah, AMD tidak pernah dekat ini. Di mana GTX 580 mengalahkan 6970 sebanyak 15% GTX 680 yang dipimpin oleh hanya 10%, dan bahkan kemudian kalah kepada 7970 pada beberapa permainan…

Kajian ASUS Transformer Pad Infinity (TF700T)

Di Computex beberapa minggu yang lalu ASUS memberi kami apa yang kami harapkan: tablet gaya Transformer yang menjalankan Windows 8. Malah, ASUS memberi kami banyak pilihan sejauh tablet Windows 8 pergi. Dua yang kami minta adalah Tablet 600 dan Tablet 810 , masing-masing menjalankan Windows RT dan Windows 8. Mereka mempunyai tablet mandiri dengan papan kekunci keyboard / tetikus yang boleh ditanggalkan, memberikan anda yang terbaik dari kedua-dua dunia.ASUS bukan satu-satunya yang boleh membawa fleksibiliti seperti ini ke Windows 8. Acer menampakkan reka bentuk yang sama dengan Iconia W510 , seperti Samsung dan baru-baru ini, Microsoft. Dengan tablet Surface Microsoft sebenarnya melangkah lebih jauh dan cuba mengintegrasikan papan kekunci ke penutup ringan dan bukan dok luaran. Ia masih dapat dilihat sejauh mana pendekatan ini akan berfungsi, tetapi jelas ada trend untuk generasi pertama tablet Windows 8.

Kita tidak boleh melupakan apa yang bermula ini. Sama seperti Apple dengan iPhone…